Obsah stránky

Vánoční nadělování

sobota, 21. prosinec 2019 | ŠKOLA

Vánoční čas ve škole byl završený pátečním benefičním koncertem pro děti z DD LILA Otnice. Čas pro školního Ježíška byl proto vymezen na čtvrteční dopoledne. Děti 1. a 2. ročníku s nadšením a velkou zvědavostí poslouchaly u divadélka příběh narození Ježíška, páťáci zatím uvařili s panem učitelem punč a společně jsme se pak setkali u klavíru, abychom si před rozdáváním dárečků zazpívali několik koled. Členové školního parlamentu nadělovali, všichni byli obdarováni a u dobrého punče a cukroví od maminek jsme si užívali příjemnou předvánoční atmosféru.

Pátek se nesl v duchu očekávání a velké nervozity z podvečerního benefičního koncertu pro naše kamarády Liláčky. Vážíme si společně strávených chvil, jejich přátelství, obdivujeme a s pokorou sledujeme práci všech zaměstnanců. A jelikož jsou Vánoce především časem setkání s rodinou a přáteli, je to ten pravý čas pro náš dárek – čas pro naše obrovské poděkování za to, že jsou a že nám i dětem pomáhají vidět svět takový jaký je. Že je pro naše děti přirozené setkávat se s postiženými dětmi a že našim největším dárkem pro Liláčky může být úsměv, pozornost a láska.

Mnohokrát a z celého srdce děkujeme všem štědrým dárcům, kteří se přišli podívat a přispěli ohromnou částkou, kterou paní ředitelka Ivona Princlíková mohla předat paní ředitelce DD LILA Ludmile Pšenákové.

Přejeme všem požehnané a láskou naplněné vánoční svátky.

Dagmar Mudrlová

 

Vánoce ve škole: https://photos.app.goo.gl/NuYyVh7qjFj23hSx5

Benefiční koncert pro DD LILA Otnice: https://photos.app.goo.gl/6thE7A64ijsEAtzN6

                                                              https://photos.app.goo.gl/EPeYdZGY7HkwFw1T8

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.