Obsah stránky

Hory 2019 - den 1.-5.

neděle, 10. březen 2019 | ŠKOLA

Den první

Hlásíme se ze zasněžené a prosluněné Malé Morávky. Tak jsme začínali svoje hlášení vloni. Letos prší, prší...jen se leje. Po nedělním řízku jsme se ubytovali a další program jsme přizpůsobili počasí. Děti si vyrobili ve dvojicích tématická pexesa a poté proběhl turnaj o nejlepšího hráče. Doufáme, že se počasí umoudří a zítra po snídani vyrazíme na svah.

 

Fotogalerie zde:https://photos.app.goo.gl/nf21KFY98PAvZVzz9

 

Den třetí

Po včerejším výpadku z důvodu přerušení dodávky elektrické energie se dnes opět hlásíme. Počasí se umoudřilo, dokonce připadlo přes noc trochu sněhu. Ten sice přes den opět roztál, ale to nám nevadilo. Po včerejších procházkách a sjíždění svahu na bundách, jsme dnes skibusem přejeli do skiareálu Karlov. Družstvo začátečníků dnes využilo prázdného svahu na Morávce, kde se naučilo lyžařské základy. Odpoledne se připojilo k ostatním a lyžovalo v Karlově. Po příjezdu na chatu nás čekalo překvapení - svítilo se. Zítra už budeme lyžovat na sjezdovce u chaty.

 

Fotogalerie zde: https://photos.app.goo.gl/VE2xSVttxajJncy9A

 

Den čtvrtý

Dnes jsme prožili lyžování na Kopřivné. Počasí bylo doslova aprílové, sněžení střídalo sluníčko a naopak. Dopoledne jsme ještě lyžovali na třech sjezdovkách, odpoledne již všichni lyžaři brázdili velký svah. Po výborné večeři a společném programu v konferenční místnosti, se již všichni chystají do postelí. 

 

Fotogalerie zde:https://photos.app.goo.gl/VtPf93WMgU1mxYFD8

 

Den pátý

Poslední lyžařský den jsme začali budíčkem a po vydatné snídani jsme se vydali lyžovat. Všichni lyžovali bez pomoci a zvládli jsme i slalom. Aprílové počasí jsme zažili i dnes. Tak všechny lyžování chytlo, že nechtěli ani odpočívat. Po špagetové večeři jsme vyhlásili nejlépe uklizené pokoje, vítěze slalomu a všechny lyžaře a lyžníky. Netradičně zážitkový pobyt jsme zakončili pokřikem třikrát hurá.

 

Fotogalerie zde: https://photos.app.goo.gl/wKBKDokcWJMchGmj6

 

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.