Obsah stránky

1. září 2022

čtvrtek, 01. září 2022 | ŠKOLA

Dnes jsme společně s dětmi, s rodiči a ostatními přítomnými slavnostně zahájili nový školní rok. Již před desátou hodinou se začali na návsi pod lípou scházet první natěšení prvňáčci, ostřílení žáci vyšších ročníků a i ti, kteří naši školu již opustili, ale přišli se podívat na své mladší sourozence či kamarády.

Všechny přítomné přivítala přesně v deset paní ředitelka Ivona Princlíková, která po představení všech zaměstnanců školy předala slovo panu starostovi Dušanu Horákovi. Ten společně s pedagogy přivítal nové žáky z domácího vzdělávání a všechny prvňáčky, kteří obdrželi drobné dárky od školy a od obce.

Poté jsme poprvé všichni společně vstoupili do nové budovy školy, která stále voní novotou a v některých třídách i novým nábytkem. Žáci obdrželi od svých třídních učitelů základní informace a byli propuštěni, užít si ještě poslední volnější den.

Přejeme všem dětem, pedagogům i ostatním zaměstnancům úspěšné vkročení do nového školního roku, prvňáčkům neklesající nadšení ze školy a všem mnoho krásných společných chvilek nejen ve školních lavicích.

 

Dagmar Mudrlová

 

Fotogalerie zde: https://photos.app.goo.gl/Qc7iz1dK3MyD6bER7

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.