Obsah stránky

Předvánoční týden ve škole

pátek, 21. prosinec 2018 | ŠKOLA

Poslední týden ve škole se po všech prosincových akcích nesl již v poklidné adventní atmosféře. Užili jsme si plno společných aktivit. V pondělí jsme navštívili kino ve Slavkově u Brna, kde jsme shlédli film na přání dětí - Hotel Transylvánia 3.

V úterý navštívil školu pan starosta Dušan Horák, který přišel vyhodnotit čtenářskou výzvu, kterou společně s OÚ vyhlásila místní knihovna. Žáci měli za úkol přečíst několik knih dle daných kritérií. Tato výzva byla vyhlášena na jaře a splnilo ji celkem šest žáků - čtyři kluci a dvě děvčata. Čtenáři byli oceněni poukazem do Knihy Dobrovský a do aquaparku v Uhřicích.

Ve středu jsme se vypravili do brněnské Reduty na představení Brněnské pověsti. Předtím jsme si prošli nazdobené Brno a Zelný trh a nasáli tu pravou vánoční atmosféru. Odpoledne jsme nazdobili v družině stromeček, abychom byli připravení na páteční školní "Štědrý den" . Ve čtvrtek jsme si pochutnali na výborném slavnostním obědě, který si děti zvolily hlasováním. Vyhrál vývar s nudlemi, řízek, bramborová kaše a okurkový salát.

Páteční dopoledne bylo plné cukroví, koled, nadělování dárečků a dobrého punče, který připravil se svou třídou pan učitel Vašek. 

Přejeme všem KRÁSNÉ A POŽEHNANÉ VÁNOCE a do nového roku jen zdraví, štěstí a pohodu:-)

 

Fotogalerie zde: https://photos.app.goo.gl/bQknJMkZ4XDkY4g89

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.